Esittely

 

Kennelnimi Röllivuoren on myönnetty minulle (Eija) vuonna 1988. Tuolloin rotunamme oli rottweiler. Ensimmäinen koiramme oli vuonna 1983 syntynyt ruotsintuonti rottweilernarttu Djurak´s Diiva ” Diiva”. Diivaa seurasivat sen poika Röllivuoren Donner ”Roope”, Minzenhof Urra ”Urra” sekä Urran ja Roopen poika Röllivuoren Everest ”Mökö” . Rottweilerien kanssa harrastimme koiranäyttelyitä ja aktiivisesti palveluskoiratoimintaa.

Staffordshirenbullterriereistä kiinnostuimme 80-luvun lopulla ja liityin silloin myös SBTY;n jäseneksi. Ensimmäinen staffi tuli taloomme vuonna 1994, musta narttu Minzenhof Midnight Sun ”Sanni” ja pian perään tuli brindle uros Oskars´son Bug Bear ”Panu”. Sanni ja Panu elivät molemmat pitkän elämän kotikoirina.

Elämäntilanteet muuttuvat ja vuosien saatossa ovat rottweilerit vaihtuneet meille paremmin sopivimpiin staffeihin luonnollisen poistuman myötä. Niinpä kotonamme touhuaakin nyt pieni lauma staffeja. Nykyään harrastamme staffiemme kanssa aktiiviseti koiranäyttelyitä, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Koirissamme onkin jo useampi monen maan  näyttelymuotovalio!

Ennen kaikkea meidän omat staffimme ovat kuitenkin rakkaita perheenjäseniä jotka tuovat iloa ja väriä elämäämme.

 

Eija ja Juha

 

 

 

Löydät meidät myös Facebookista!

 

 

 

 

 

 

Copyright Röllivuoren Staffit 2014